در حالی که رسانه های اجتماعی ابزاری برای ایجاد ارتباط هستند، می توان از آن برای تبلیغ محتوا نیز استفاده کرد. همه چیز در مورد یافتن تعادل مناسب بین خود تبلیغی، به اشتراک گذاری اطلاعات مفید و سرگرمی است. فیس بوک، توییتر، اینستاگرام، یوتیوب و اسنپ چت همگی رسانه های عالی برای ایجاد و اشتراک گذاری محتوای مرتبط هستند.
برای دستیابی به یک محتوای آموزشی روان و قابل فهم، می توان در مورد موضوعات پیچیده به روشی ساده صحبت کرد. در هر صورت، باید بیشتر تلاش کنید تا هنگام نوشتن درباره موضوعات پیچیده، هضم مطالب شما آسان شود.
یکی دیگر از ایده های ویدیویی سریع این است که از متن محبوب ترین وبلاگ خود به عنوان صدای صوتی استفاده کنید.
این کار باعث میشود که مخاطبان شما برای خرید بیشتر بازگردند و به شما کمک میکند سرنخهای بیشتری را به مشتریان خوشحال تبدیل کنید. اینها ایده هایی برای شروع محتوا هستند.
اکنون که پاسخ سوال چطوری تولید محتوا کنم؟ را دادیم، نوبت به آشنایی با اشتباهات در زمان تولید محتوا می رسد که در ادامه هریک از آنها را توضیح داده ایم.
برخی از ایدههای محتوای ویدیویی قوی شامل ویدیوهای پشت صحنه یا تایم لپس منع هستند. بیایید به چند ایده مفید دیگر برای ایجاد محتوای ویدیویی بپردازیم.
یکی از فاکتورهای مهم گوگل هنگام بررسی محتوای سایت، عدم وجود غلط های املایی و گرامری در آن است. البته گوگل حساسیت بیشتری بر گرامر زبان انگلیسی دارد. برای این که متوجه شوید گوگل چگونه متن فارسی شما را درک می کند، می توانید متن محتوا را در گوگل ترنسلیت گذاشته و ترجمه آن را مشاهده کنید.
یوتیوب بزرگترین پلتفرم ویدیویی با بیش از ۲ میلیارد کاربر فعال ماهانه است. شما میتوانید یک کانال یوتیوبی بسازید، ویدیوهایتان را در آن آپلود کنید و مخاطب جذب کنید.
برای تولید محتوا آموزشی باید مراحلی را طی کنید. اگر این مراحل به درستی طی شوند، میتوانید انتظار داشته باشید که محتوای تأثیرگذاری را خلق کند و باعث رضایت مخاطبانتان شوید. این مراحل عبارتند از:
«آموزش فروش آنلاین: راهنمای گام به گام برای مبتدیان» نمونه ای از یک تیتر جذاب برای یک محتوای آموزشی گام به گام است.
یکی از منابعی که برای تولید محتوا بسیار می تواند به کسب و کار شما کمک کند، نظرات مشتریان است. بسیاری از مشتریان سوالات و ابهامات خود را در قسمت نظرات مشتریان بیان می کنند.
اولین گام برای ارائه یک محتوای آموزشی به مخاطبان، تهیه یک سناریو مناسب و درگیرکننده است. بعد از سناریو نویسی، حالا وقت جمعآوری اطلاعاتیست که قرار است به مخاطب ارائه کنید.
شما نمی توانید خانه ای را بدون نقشه، مجسمهای را بدون طرح، یا شرکتی را بدون بیانیه ماموریت، شروع کنید.
این نوع محتوای پادکست بر تجربه حرفه ای شما متمرکز است. حتماً مطالعات موردی و دیگر سناریوهای واقعی را در این محتوا قرار دهید.